Поради для учнів 1 класу на літні канікули

Милий мій друже !!!
Як непомітно пролетів навчальний рік! Тепер ти вже на цілий рік доросліше, розумніше! Цілий рік ми всі разом, ти і твої друзі, вчилися працювати на уроках, виразно і швидко читати, акуратно і правильно писати, розв’язувати складні завдання, бути уважними і слухняними учнями.

Чи задоволений ти своїми успіхами? Які уроки твої улюблені? Що тобі запам’яталося з життя нашого першого класу найбільше? Що хотів би повторити?
Попереду великі літні канікули !!! Щоб не провести їх в лікарні, дотримуйся правил безпечної поведінки біля водойм, на дорогах, в громадських місцях та вдома. Не відкривай двері незнайомим людям! Не купайся без нагляду дорослих! Виконуй правила дорожнього руху.
Для читання я вибрала тобі мої улюблені книжки. Читай кожен день обов’язково!
Діти, які влітку не торкаються книжок, втрачають 2-3 місяці розвитку.

1. Василь Сухомлинський. Твори для дітей
2. Всеволод Нестайко. «Незвичайні пригоди в лісовій школі»
3. Сергей Козлов «Ёжик в тумане» и другие рассказы
4. Виктор Драгунский «Денискины рассказы»
5. Николай Носов. «Бобик в гостях у Барбоса». Рассказы «Мишкина каша», «Прятки», «Телефон», «Тук – тук – тук», «Клякса» и другие.
6. Виталий Бианки Рассказы о животных
7. К.Д.Ушинский. «Два плуга», «Дети в роще», «Ветер и солнце», «Чужое яичко», «Лиса Патрикеевна», «Четыре желания», «Любопытство», «Спор воды с огнём», «История одной яблоньки» и другие рассказы и сказки.
8. Борис Заходер. Стихи и сказки.
9. Григорий Остер. «Зарядка для хвоста», «Вредные советы» и другие.
10. Г.Цыферов. Сказки и рассказы: «Как лягушонок искал папу», «Что у нас во дворе?».
11. Эдуард Успенский. Повесть – сказка «Крокодил Гена и его друзья».
12. Валентин Катаев. «Цветик – семицветик», «Дудочка и кувшинчик».
13. Ю.Дружков. «Приключения Карандаша и Самоделкина».
14. Е.И.Чарушин. «Большие и маленькие», «Лисята», «Томка», «Кошка Маруська», «Про зайчат», «Медведь – рыбак», «Лесной котёнок» и др. рассказы.
Вивчи таблицю додавання і віднімання у межах 20, таблицю множення на 2,3,4,5
Тренуйся в списуванні речень і маленьких текстів, стеж за своєю посадкою і акуратністю. Оцінюй свою роботу, поставивши собі позначки.
Спробуй виконати завдання, які я підготувала у своєму блозі
Але найголовніше, добре відпочинь, наберися сил і здоров’я, проводь більше часу на вулиці, з друзями !!! Бажаю тобі літніх яскравих вражень !!!!!
Твоя вчителька Есміральда Назимівна

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>