Один із тисячі прожитих мною днів

256a1106На осінніх канікулах в різних школах міста пройшли засідання творчих груп учителів. Мені пощастило брати участь у групі, яка розглядала есе як вид роботи з розвитку критичного мислення.

Керівники групи нам підкреслили, що на першому плані есе – особа автора, його думки, відчуття, ставлення до світу. Це головна установка твору. В кінці засідання на етапі рефлексії всі учасники отримали завдання за три хвилини написати есе на тему “Один із тисячі прожитих мною днів”. Ось які думки мене в той час переповнювали.

Один із тисячі прожитих мною днів

Цей день я чекала довго. Він здавався межею життєвого досвіду. Здавалось, коли він прийде, я отримаю свободу від батьківських обов` язків.

І ось він настав! Це день шлюбу моєї дорослої дочки. Почуття переповнюють і дотепер, хоч пройшло вже два тижні. Я відкрила для себе своїх дітей, чоловіка, онуку. Вони найгарніші, найдружніші, найвеселіші.

Раніше я це розуміла, а тепер відчуваю. Хоч діти живуть окремо і я не бачу їх щодня, обов`язків тепер стало більше. Я впевнена: родина – це головне в житті людини. 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>