Кінець навчального року 2019-2020

going forward 5Сьогодні вже можна проаналізувати вивчене та зроблене нами за ці майже три місяці карантину. Якби там не було, але ми – МОЛОДЦІ. І вчителі, і батьки. Йдемо вперед, навчаємось самі й ведемо за руку наших дітей.

Спочатку було незрозуміло, потім дратівливо, наступний крок – розуміння, що це  серйозно і надовго. Зараз велика втома і у вчителів, і у батьків. А найбільше у школярів, для яких школа – це не просто уроки із завданнями. Школа – це насамперед учителька, що зустрічає дитину щоранку і готова слухати історії кожного.  Школа – це однокласники, з якими є чим поділитися. Школа – це нові навчальні речі. Школа – це статус вже не просто дитини, а УЧНЯ.

А для першокласника школа – це усмішка вчителя, яка підбадьорює, заспокоює, зупиняє, надає впевненності; це очі вчительки – теплі, люблячі, добрі; це голос учителя – лагідний, рідний. Пройшло всього тільки півроку знайомства. Вони тільки відкрилися, довірилися. А тут – карантин один, через місяць другий. І багато хто хоче в школу, клас. Ні, не вчитися, мабуть. А сказати “Привіт” і розказати все нове, що з ними сталося за цей період. 

Школа і сім’я. Це один довгий ланцюжок, який здатен побороти всі труднощі. РАЗОМ учитель і батьки зможуть донести до сердець і розуму все важливе для щасливого успішного життя. Давайте будемо толерантними, взаємоввічливими, доброзичливими, терплячими, не байдужими до дітей.

CovidЩиро вдячна мамам, татам, бабусям і іншим родичам дитини, що допомагали моїм любим першокласникам виховувати відповідальність за свої слова і вчинки, сумлінне ставлення до навчання. Допомогли отримати знання і напрацювати вміння з математики, української і англійської  мови, я досліджую світ, технології, мистецтва.

Дякую за підтримку і допомогу під час подолання всіх труднощів дистанційного навчання. Ви зі своїми дітьми прокрокували цей шлях впевнено, разом з ними заново гризли граніт науки.

Бажаю Вам залишатися життєрадісними, добрими і люблячими батьками, які розуміють своїх дітей. mamu

Здоров’я Вам, всіх благ та терпіння.

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>