Війна. 24.02.2022

2022-07-27_152116Мирне життя закінчилось несподівано…

https://youtu.be/BXsggRnIf5Y

Останнє мирне відео 

 

П’ять місяців тому, 23 лютого 2022р., була звичайна середа, за якою очікувався звичайний четвер 24 лютого… Закінчилися уроки. Учні щасливі пішли додому…

Любі мої учні-українці. Війна зупинила наше мирне навчання в гімназії.Зараз деякі з вас розлетілися по різних містах України і стали переселенцями.

Деякі виїхали за кордон України і стали біженцями.

А хтось залишається в рідному місті, окупованому ворогами.

Всім зараз важко. Всі на собі відчули і зрозуміли, що таке Батьківщина.

Це і рідний дім, і однокласники, і друзі у дворі, і дорога до школи і додому, і родина з бабусею і дідусем, і любима іграшка чи книжка, і українські пісні, вишиванки, і улюблені страви, які не можемо зараз куштувати, і наше найтепліше Азовське море, піщані пляжі ( хоч і з медузами), і Луна парк з розвагами щоліта, і приємні спогади для кожного свої.

Всі ми чекаємо повернення до мирного життя в Україні, навчання в українській школі. Три навчальних місяці забрала війна у нас. Але скоро це закінчиться. Ми вже будемо навчатися в четвертому класі.

Знаю, що деякі учні при переїзді в інші міста, продовжили навчання онлайн або офлайн в інших школах.

Ми – діти сильної та сміливої України. Наше навчання – це внесок у щасливе майбутнє України. Намагаємося стати справжніми українцями.

Слава нашій Україні, її людям!

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>